Nieaktywni subskrybenci

Subskrybenci, którzy po zakończeniu kampanii Follow-up, nie będą więcej otrzymywali wiadomości tego typu. Nieaktywnych subskrybentów można znaleźć w „Odbiorcy” -> „Pokaż Listę”, a następnie należy wybrać „Nieaktywne kontakty” w polu „Odbiorcy”.