Czym jest kolejka kontaktów i jak działa?

Czym jest kolejka kontaktów?

Kolejka kontaktów to miejsce, w którym będziemy przechowywać kontakty, które nie mogły zostać dodane do Twojej listy.

Jak działa kolejka kontaktów?

Jeśli Twoje konto osiągnie dostępny limit kontaktów, nowe kontakty zostaną dodane do Kolejki kontaktów i zostaną przeniesione do Twoich list po zwiększeniu limitu.

contacts in overquote

Konta Free: Kontakty zostaną dodane do Kolejki kontaktów, jeśli przekroczysz limit.

Płatne konta: Kontakty zostaną dodane do Kolejki kontaktów, jeśli przekroczysz limit poprzez import listy lub dodanie kontaktów ręcznie.

Pamiętaj, że jeśli kontakty dołączają do Twojej listy w jakikolwiek inny sposób niż import listy lub dodanie ich ręcznie, zostanie naliczona opłata za rozszerzenie bazy.

Jeśli Twoje konto przekroczy limit 500 kontaktów, wszystkie kontakty dodane w jakikolwiek sposób znajdą się w Kolejce kontaktów.

Jeśli chcesz odblokować funkcje premium, możesz ulepszyć konto do jednego z płatnych planów. Kontakty zostaną wtedy dodane do Twojej listy. Jeśli nie chcesz jednak ulepszyć konta, kontakty zostaną usunięte z Kolejki kontaktów po okresie 32 dni z powodów związanych z bezpieczeństwem oraz higieną listy. Powiadomimy Cię, jeśli w Twojej kolejce znajdą się kontakty, które mają być usunięte.

Co się stanie, kiedy ulepszę moje konto?

Po ulepszeniu konta umożliwimy dodanie kontaktów z kolejki do Twojej listy kontaktów albo usunięcie ich z kolejki (zobaczysz stosowne powiadomienie na Pulpicie dotyczące tej kwestii).