Czy mogę wypróbować GetResponse, zanim kupię konto?

Tak! Oferujemy możliwość założenia konta Free, które będzie zawsze darmowe. Karta kredytowa nie jest Ci potrzebna. Kliknij tutaj, aby założyć darmowe konto.

W koncie Free możesz:

  • stworzyć i opublikować 1 stronę internetową oraz landing pages z podstawowymi funkcjami
  • wysyłać nieograniczoną liczbę newsletterów
  • tworzyć oraz zapisywać kopie robocze, które możesz wykorzystać w kampaniach marketingowych, takich jak newslettery, autorespondery czy cykle automation
  • dodać do 500 kontaktów (niepotwierdzone oraz usunięte kontakty są wliczane do limitu)
  • pozyskiwać subskrybentów poprzez różne rodzaje formularzy zapisu i przechowywać ich w kolejce przez 32 dni
  • testować funkcje premium i korzystać z nich przez 30 dni

* Do funkcji premium zaliczamy między innymi: planowanie wysyłek newsletterów, wysyłanie autoresponderów, publikowanie cykli automation, korzystanie z lejków konwersji, przeprowadzanie webinarów i wiele innych.

Możesz ulepszyć swoje konto Free i przejść do płatnego planu w każdej chwili.

Uwaga: Po pierwszych 30 dniach stracisz dostęp do funkcji premium.

Czy są jakieś limity w kontach Free?

W przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z konta Free dajemy Ci dostęp do funkcji premium GetResponse. W kontach Free są jednak limity w odniesieniu do webinarów, wiadomości, stron landing page, marketing automation oraz czatów.

Webinary

Webinary są ograniczone do 10 osób (włączając Ciebie oraz prezenterów). Nagarnia i webinary na żądanie nie są dostępne.

Wiadomości

Logo GetResponse będzie dodane do każdej wiadomości, którą wyślesz z Twojego konta Free.

Możesz zdezaktywować logo, jeśli ulepszysz konto. Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak zdezaktywować logo.

Strony landing page

Możesz stworzyć i opublikować tyle stron landing page, ile chcesz.

Odwiedziny wszystkich Twoich stron landing page ograniczone są do 1000 w kontach Free. W momencie, kiedy limit zostanie przekroczony, Twoje strony landing page przestaną być dostępne online.

Testy A/B dla stron landing page razem z nieograniczoną liczbą odwiedzin są dostępne jedynie w płatnych kontach.

Automation

Możesz stworzyć i opublikować tyle cykli, ile chcesz.

Filtr Segment dynamiczny nie jest dostępny. Możesz go odblokować w planie Plus lub Professional.

Czaty

Czaty mogą być dodane jedynie do strony landing page stworzonej w GetResponse lub możesz dodać link kierujący do okna czatowego w Twojej wiadomości.

Możesz umieścić czaty na Twojej własnej, zewnętrznej stronie tylko w płatnym koncie.

Kontakt z Działem Obsługi Klienta

Masz nielimitowany dostęp do naszego wsparcia poprzez czat działający 24/7 po angielsku.

Masz też nielimitowany dostęp do obsługi na czacie w języku polskim od 9:00 do 17:00 w dni robocze.

Możesz również skontaktować się z nami poprzez wiadomość email w językach, które wspieramy: angielski, polski, rosyjski, niemiecki, hiszpański, portugalski, francuski lub włoski.

Co się stanie, kiedy ulepszę konto?

Po ulepszeniu konta do planu Basic, Plus lub Professional, konto Free zamienia się w płatne i zostaniesz obciążony opłatą za plan, który wybierzesz.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o akceptowanych metodach płatności.

W zależności od planu, który wybierzesz będziesz miał dostęp do wybranych funkcji. Niektóre funkcje mogą nie być dostępne w poszczególnych planach.

Możesz dowiedzieć się więcej na temat limitów oraz dostępu do wybranych funkcji na naszej stronie z cennikiem.

Co się stanie, jeśli nie ulepszę konta po 30 dniach korzystania z konta Free?

Stracisz dostęp do funkcji premium, jeśli nie ulepszysz konta. Wciąż będziesz w stanie się zalogować do Twojego konta. Przejdź do sekcji poniżej, aby zobaczyć jakie ograniczenia będzie miało Twoje konto Free, jeśli nie ulepszysz go po upływie okresu 30 dni od jego założenia.  

Kontakty

Jeśli Twoje konto już osiągnęło limit 500 kontaktów, to wszystkie nowe kontakty zostaną przeniesione do Kolejki kontaktów i zostaną tam przez 32 dni lub do momentu, aż ulepszysz swoje konto. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak działa kolejka kontaktów.

Nie będziesz mógł:

  • importować i eksportować kontaktów, ani nimi zarządzać
  • otworzyć karty kontaktu zawierającej jego szczegóły
  • zapisywać segmentów, ani z nich korzystać

Będziesz mógł:

  • dodawać nowe kontakty ręcznie lub poprzez formularze zapisu, Twoją stronę landing page oraz Kreator Stron do osiągnięcia limitu 500 kontaktów
  • wyświetlić listy Twoich kontaktów
  • wyświetlić kontakty, które udało Ci się zebrać w ciągu pierwszych 30 dni korzystania z Twojego konta Free
  • dodawać nowe listy i modyfikować ustawienia wszystkich Twoich list
  • sprawdzać aktualny rozmiar list
  • wyświetlić statystki kontaktów
  • korzystać z wyszukiwarki kontaktów
  • wyświetlić liczbę kontaktów w kolejce
  • wyświetlić liczbę kontaktów, która zostanie usunięta w następnym tygodniu
Wiadomości

Nie będziesz mógł:

  • zaplanować newsletterów
  • wysłać żadnych wiadomości oprócz newsletterów (czyli autoresponderów, wiadomości automation, wiadomości RSS-to-Email oraz zaproszeń na webinar) do Twoich kontaktów do momentu, w którym ulepszysz swoje konto
  • aktywować żadnych autoresponderów do momentu, w którym ulepszysz swoje konto

Będziesz mógł:

  • wysyłać newslettery
  • tworzyć i przeglądać kopie robocze wiadomości
  • sprawdzać statystyki istniejących wiadomości
Kreator stron

Nie będziesz mógł:

  • korzystać z sekcji Członkostwo w Kreatorze stron
  • korzystać z integracji z Google Analytics ani Ecommerce
  • korzystać z sekcji Licznik
  • korzystać z sekcji Własny kod

Będziesz mógł:

  • stworzyć jedną stronę internetową
  • korzystać z zaawansowanych elementów Galerii, Wyskakującego okna oraz Formularza
  • korzystać z ograniczonej przepustowości do 5GB/miesiąc
  • przypisać swoją domenę
  • skorzystać z ochrony SSL
Automation

Nie będziesz mógł:

  • publikować żadnych cykli, chyba że ulepszysz konto
  • korzystać z istniejących cykli, jako że będą zdezaktywowane

Będziesz wciąż mógł:

  • stworzyć i zapisać nowe cykle
  • przeglądać istniejące cykle
Lejki konwersji

Możliwość tworzenia i edytowania lejków konwersji oraz zarządzania nimi będzie całkowicie ograniczona do momentu, w którym ulepszysz konto.

Strony landing page

Nie będziesz mógł:

  • publikować kolejnych stron landing page

Będziesz mógł:

  • tworzyć nowe strony landing page i zapisywać je jako kopie robocze
  • opublikować 1 stronę landing page
  • przeglądać kopie robocze Twoich stron landing page
  • sprawdzać statystyki Twoich stron landing page
  • otworzyć i edytować Twoją istniejącą, opublikowaną stronę landing page

Webinary

Nie będziesz mógł tworzyć ani przeprowadzać webinarów.

Formularze

Nie ma ograniczeń, jeśli chodzi o funkcjonalność formularzy. Będziesz mógł tworzyć i modyfikować formularze oraz publikować je.

Czaty

Będziesz mógł:

  • jedynie odczytać 5 wiadomości pozostawionych w formularzu kontaktowym w miesiącu

Nie będziesz mógł:

  • korzystać z innych funkcji czatu
Powiadomienia web push

Powiadomienia web push będą niedostępne, póki nie ulepszysz konta.

Kontakt z Działem Obsługi Klienta

Nie będziesz mógł otworzyć okna czatu, aby porozmawiać z Działem Obsługi Klienta.

Nie będziesz miał dostępu do formularza kontaktowego.

Będziesz miał wciąż dostęp do materiałów w Centrum Pomocy.

Aplikacje mobilne GetResponse

Nie będziesz miał dostępu do aplikacji mobilnych w planie Free.

Te aplikacje staną się ponownie aktywne, gdy tylko ulepszysz konto.

Integracje i API

Twoje klucze API będą zablokowane do momentu, w którym ulepszysz konto.

Wszystkie integracje wymienione poniżej zostaną rozłączone, jeśli nie ulepszysz konta po 30 dniach, podczas których masz dostęp do funkcji premium.

W momencie ulepszenie konta są trzy możliwe opcje dla integracji, które skonfigurowałeś w Twoim koncie Free:

  1. Integracja zostanie całkowicie przywrócona:
  • ClickBank
  • Etsy
  • EventBrite
  • Magento
  • Microsoft Dynamics
  • Neto
  • PayPal Notifications
  • PrestaShop
  • Salesforce
  • Stripe
  • Sugar
  • Vtiger
  • WooCommerce
  • Zoho
  1. Integracja zostanie przywrócona z innymi ustawieniami:
  • Magento Hybrid (nie przywracamy ustawień wtyczki, ani powiadomień)
  • PrestaShop Hybrid (nie przywracamy ustawień wtyczki, ani powiadomień)
  • Shopify (nie przywracamy powiadomień a jedynie powtarzające się importy)
  1. Integracja nie zostanie przywrócona i będzie trzeba ją ponownie skonfigurować:
  • Amazon
  • BigCommerce
  • Facebook
  • Facebook Pixel
  • Google Analytics
  • PayPal
  • Salesforce Sync
  • Slack
  • Twitter

Jak tylko ulepszysz konto, wyżej wymienione ograniczenia będą zniesione lub zmienione w zależności od rodzaju konta, które wybierzesz. Możesz dowiedzieć się więcej na temat limitów oraz dostępu do wybranych funkcji na naszej stronie z cennikiem.