Motor-Presse Polska dołączyło do grona klientów GetResponse

GetResponse od lutego 2012r. odpowiada za obsługę z zakresu email marketingu wydawnictwo Motor-Presse Polska.

GetResponse, największy w Polsce dostawca usług email marketingowych, rozpoczął współpracę w zakresie działań email marketingowych z wydawnictwem Motor-Presse Polska, wydawcę m.in. takich tytułów jak: Men’s Health, Auto Motor Sport, Motor czy Runner’s World.

Umowa obowiązuje od lutego 2012r. i obejmuje wsparcie w zakresie technologii oraz realizację wysyłania wiadomości, kompleksowy konsulting i szkolenie z email marketingu.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse, są Gratka Technologie, Wyborowa, Meritum Bank, Big Star, Raiffeisen Insurance, PZPN, Intercontinental, Widzew Łódź, Cyfrowe.pl, Stowarzyszenie Marketingu Bezpośredniego oraz wiele innych.