PLAY z email marketingiem GetResponse

Od lipca 2013 r. GetResponse współpracuje z Play w zakresie wysyłek email marketingu.

GetResponse, dostawca usług email marketingowych, nawiązał współpracę w zakresie działań email marketingowych z jedną z największych sieci telefonii komórkowej w Polsce - marką PLAY.

Współpraca rozpoczęła się w lipcu 2013 roku od wykorzystania jednego z narzędzi oferowanych przez GetResponse do wysyłki newslettera lifestylowo-sprzedażowego. Odbiorcami jest grupa klientów Play szczególnie zainteresowanych technologicznymi i rozrywkowymi nowinkami z branży telekomunikacyjnej.
Projekt newslettera jest otwarty, można się do niego zapisać wypełniając formularz na stronie: http://www.play.pl/newslettersp/

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Apart, Big Star, Carrefour, DPD, Intercontinental, Interia.pl, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska, TUI, AXA czy Meritum Bank.