Avon w gronie klientów GetResponse

GetResponse od lipca 2013r. odpowiada za działania email marketingowe firmy kosmetycznej Avon.

Portfolio klientów GetResponse, największego w Polsce dostawcy usług email marketingowych, powiększyło się o kolejną międzynarodową markę.

Od lipca 2013r. eksperci GetResponse odpowiadają za obsługę z zakresu email marketingu marki Avon - światowego lidera na rynku kosmetycznym.

Umowa obejmuje wsparcie w zakresie technologii, doradztwo oraz realizację poszczególnych elementów kampanii email marketingowych.

Odbiorcami kampanii email marketingowej Avon są Konsultanki i Klientki firmy.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Apart, Big Star, Carrefour, DPD, Intercontinental, Interia.pl, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska, TUI, AXA czy Meritum Bank.