Eksperci GetResponse na najważniejszych światowych eventach pokażą możliwości marketing automation

GetResponse, największy polski dostawca usług email marketingowych i marketing automation, zaprezentuje nowe możliwości narzędzia podczas najważniejszych światowych targów.

“Poświęciliśmy wiele pracy i uwagi na zbudowanie kompleksowego rozwiązania marketing automation. Dzięki niemu, klienci zyskują dostęp do zaawansowanej technologii, która pozwala zwiększenie konwersji, zwłaszcza przy użyciu modułu e-commerce. Łączymy zaawansowany backend z prostym w użyciu i przyjaznym interfacem” – mówi Daniel Brzeziński, wice prezes GetResponse. “Myślę, że to rozwiązanie obrazuje trend, który widzimy na najważniejszych eventach branżowych: upraszczanie zaawansowanych technologicznie narzędzi, tak, aby użytkownik mógł z nich jak najwięcej ‘wycisnąć’ dla swojego biznesu”.

Eksperci GetResponse regularnie uczestniczą w najważniejszych branżowych targach na świecie, dzieląc się wiedzą i wymieniając doświadczeniem. W tym roku spotkać można ich będzie podczas B2B Marketing Forum w Bostonie (18-21 października), na konferencji adTECH w Nowym Jorku (2-3 listopada) oraz na Russian Interactive Week w Moskwie (1-3 listopada).

Na lokalnym rynku, firma GetResponse będzie obecna podczas wydarzeń takich jak: eCommerce Standard w Warszawie (29-30 września) Kongres eHandlu w Katowicach (25 października), Wolves Summit w Warszawie (25-26 października) oraz Targi eHandlu w Warszawie (9 listopada).