GetResponse zwycięzcą konkursu Ekomersy 2013

GetResponse zwyciężył w kategorii “Najlepszy produkt/usługa wspierająca relację z klientami” w tegorocznej edycji konkursu “Ekomersy”, którego wyniki zostały ogłoszone podczas V Targów eHandlu i konferencji Ecommerce Trends.

Zakończyła się kolejna edycja konkursu “Ekomersy”, którego ideą jest wyłonienie i nagrodzenie produktów oraz usług, które przyczyniają się do rozwoju e-handlu w Polsce. Na wybrane przez jurorów marki przez kilka tygodni swoje głosy oddawali internauci. Typowali spośród 5 nominowanych marek, które walczyły o statuetki w 9 kategoriach.

“Cieszymy się, że internauci i kapituła największego konkursu branży e-commerce w Polsce przyznała nagrodę za najlepszą platformę do budowania relacji z klientami właśnie GetResponse. Jest to dla nas sygnał, że ciągły rozwój produktu to najlepszy sposób na zyskanie uznania i oferowania klientom najlepszej na rynku platformy do email marketingu.” – mówi Daniel Brzeziński, Dyrektor Product Developmentu i Marketingu w Implix (GetResponse).

Laureatów ogłoszono podczas Wieczoru Branżowego V Targów eHandlu i konferencji Ecommerce Trends, które odbyły się na Stadionie Narodowym w Warszawie.