ING TFI dołączył do grona klientów GetResponse

ING TFI korzysta z usług GetResponse do obsługi klientów w ramach internetowej dystrybucji funduszy dostępnych w serwisie www.ingtfi.pl

GetResponse, największy w Polsce dostawca usług email marketingowych, rozpoczął współpracę w zakresie działań email marketingowych z ING TFI.

Umowa obejmuje wsparcie w zakresie technologii, doradztwo oraz realizację poszczególnych elementów kampanii email marketingowych.

Umowa została podpisana w wyniku konkursu, na czas nieokreślony.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Avon, Apart, Big Star, Carrefour, DPD, Intercontinental, Interia.pl, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska, TUI, AXA czy Meritum Bank.