Urszula Cierebiej dołącza do zespołu GetResponse

Do zespołu GetResponse dołączyła Ula Cierebiej, manager z ośmioletnim doświadczeniem w sprzedaży.

Od września stanowisko New Business Managera GetResponse, największego w Polsce dostawcy usług email marketingowych, objęła Urszula Cierebiej.

Będzie ona odpowiadała za analizowanie rynku, przygotowywanie i prezentowanie oferty GetResponse poszczególnym klientom oraz negocjacje warunków współpracy.

Urszula Cierebiej doświadczenie zdobywała w Dell Poland, gdzie była odpowiedzialna za zarządzanie klientami z globalnymi umowami i przetargami publicznymi. Kierowała również działami sprzedaży i rozwoju w dwóch agencjach eventowych.

W portfolio obsługiwanych przez nią klientów są m.in. takie marki jak: KGHM Polska Miedź S.A., Credit Agricole, Bombardier, CEDC, Jim Beam Global, Tesco, Pfizer, Pliva Teva.