Dom Maklerski X-Trade Brokers z email marketingiem od GetResponse

Od grudnia 2013 GetResponse odpowiada za działania email marketingowe Domu Maklerskiego X-Trade Brokers.

Do grona klientów GetResponse, największego w Polsce dostawcy usług email marketingowych, dołączyła kolejna międzynarodowa marka. Od grudnia 2013 roku eksperci GetResponse odpowiadają za obsługę z zakresu email marketingu Domu Maklerskiego X-Trade Brokers – polskiej instytucji działającej na rynkach zagranicznych i oferującej klientom najbardziej zaawansowane technologicznie narzędzia inwestycyjne.

Umowa obejmuje dostęp do platformy dedykowanej klientom Premium, integrację z systemem CRM, realizację poszczególnych elementów kampanii email marketingowych, w tym m.in. przygotowanie szablonów newsletterów oraz kompleksowy konsulting i doradztwo.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Apart, Big Star, Carrefour, DPD, PLAY, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska, TUI, AVON, AXA czy Meritum Bank.