Europejskie Centrum Solidarności z email marketingiem od GetResponse

Od grudnia 2012r. GetResponse odpowiada za działania email marketingowe Europejskiego Centrum Solidarności.

Do grona klientów GetResponse, największego w Polsce dostawcy usług email marketingowych, dołączyła kolejna znana organizacja. Od grudnia 2012 roku eksperci email marketingu z GetResponse odpowiadają za obsługę z zakresu email marketingu Europejskiego Centrum Solidarności w Gdańsku - instytucji kultury promującej wiedzę o Solidarności i ruchach antykomunistycznych w Polsce i w Europie, łączącej funkcje edukacyjne, naukowe, kulturalne oraz muzealno-wystawiennicze.

Umowa obejmuje wsparcie w zakresie technologii, doradztwo oraz realizację poszczególnych elementów kampanii email marketingowych.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Apart, Big Star, Carrefour, DPD, Intercontinental, Interia.pl, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska czy Young Digital Planet.