Platforma email marketingowa GetResponse pozyskała w rekordowym czasie 1000 klientów w Polsce!

Po zaledwie dwóch miesiącach od uruchomienia, polska wersja GetResponse – wiodącego dostawcy email marketingu na świecie - może pochwalić się grupą tysiąca klientów w Polsce. To kolejny krok w ekspansji firmy, z produktu której korzysta już ponad 150 000 przedsiębiorstw z blisko 180 krajów.

Polscy klienci docenili zaawansowane możliwości systemu, wysoką dostarczalność wiadomości oraz ponad 10-letnie doświadczenie marki w email marketingu. Potwierdza to jeden z klientów platformy, firma IVO Software, producent nagradzanego syntezatora mowy IVONA.

Do korzystania z usług GetResponse przekonał nas przede wszystkim szereg innowacyjnych funkcjonalności, takich jak video emaile i integracja z mediami społecznościowymi. - mówi Łukasz Osowski, Prezes Zarządu IVO Software. Spodobał nam się też przyjazny interfejs, a ostatecznie przekonał fakt, że GetResponse zaufało już 140 tysięcy użytkowników na całym świecie - dodaje Łukasz Osowski.

Rozwijając nasz system, zwracamy szczególną uwagę na to, żeby był on prosty w obsłudze dla przeciętnego użytkownika. Istotne są dla nas również te funkcjonalności, które poprawiają skuteczność realizowanych kampanii email marketingowych. Dobrze wiemy, że technologia to nie wszystko, dlatego naszą rozległą wiedzą ekspercką staramy się dzielić z każdym klientem, pomagając w osiąganiu jak najlepszych wyników. Bardzo nas cieszy tak szybki wzrost na rynku polskim. Z dużą satysfakcją obserwujemy jak email marketing przyczynia się do wzrostu lokalnych biznesów. - mówi Szymon Grabowski, założyciel i prezes firmy Implix, właściciela GetResponse.

Do końca lata można wysyłać emaile bez opłat, zakładając darmowe konto GetResponse na stronie http://www.getresponse.pl. Na jesień firma Implix przygotowuje wyjątkowo atrakcyjną ofertę dla nowych klientów.