Sprawdzone techniki budowania bazy mailingowej w 10 krokach - nowy poradnik GetResponse.

Nowy poradnik opracowany przez ekspertów GetResponse - lidera wśród narzędzi email marketingowych - to zbiór sprawdzonych wskazówek dzięki którym Twój email marketing będzie naprawdę skuteczny. Korzystając ze wskazówek opisanych w poradniku dowiesz się: jak rozbudować swoją bazę mailingową, pozyskasz wartościowe leady sprzedażowe i zwiększysz zasięg prowadzonych kampanii email marketingowych.

Coraz więcej przedsiębiorców dostrzega potencjał sprzedażowy płynący z regularnie prowadzonych działań email marketingowych. Kluczem do sukcesu, niezależnie od wielkości firmy, jest wartościowa baza odbiorców newslettera. Jej budowa to niełatwy proces i wielu początkujących przedsiębiorców nie wie, od czego zacząć. Poradnik „10 podstawowych technik pozyskiwania leadów” to zbiór najistotniejszych wskazówek i trików, dzięki którym przedsiębiorca rozbuduje listę subskrybentów. Co ważne, wykorzystując działania takie jak chwytliwy formularz zapisu przedsiębiorca zyska możliwość kontaktu z osobami, które wykazały wstępne zainteresowanie ofertą.

Poradnik jest do pobrania pod adresem: 10 podstawowych technik pozyskiwania leadów