GetResponse od listopada 2011r. odpowiada za obsługę za zakresu email marketingu portal Wirtualnemedia.pl.

GetResponse, największy w Polsce dostawca usług email marketingowych, prowadzi działania email marketingowe dla serwisu branżowego Wirtualnemedia.pl, uważanego za jeden z największych wortali informacyjnych poświęcony mediom, public relations oraz marketingowi.

Umowa obejmuje wsparcie w zakresie technologii oraz realizację poszczególnych elementów kampanii email marketingowych, jak wysyłanie codziennego newslettera portalu.

Wśród firm i instytucji, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse, są już między innymi Gratka Technologie, Pernord Ricard, Meritum Bank, Big Star, Raiffeisen Insurance, PZPN, Intercontinental, Widzew Łódź, Cyfrowe.pl, Carrefour oraz Stowarzyszenie Marketingu Bezpośredniego.