Program Partnerski GetResponse

33% prowizji w nowym Programie Partnerskim GetResponse

Bezpłatny udział w programie, przychody w całym okresie życia konta, atrakcyjne materiały marketingowe i wsparcie największej firmy email marketingowej w Polsce.

GetResponse, największa w Polsce firma email marketingowa, uruchomiła wlaśnie Program Partnerski w Polsce.

Według zasad Programu, Partner GetResponse otrzyma 33% stałej prowizji za polecenie platformy. Równie ważny co wysokość prowizji jest jej charakter - jest to prowizja cykliczna, a więc naliczana od każdej płatności dokonanej przez klienta, który założył konto GetResponse z polecenia uczestnika Programu.

Przystąpienie do programu jest darmowe. Polscy Partnerzy do swojej dyspozycji mają szeroką gamę materiałów marketingowych oraz edukacyjnych, a także zaawansowany system raportujący.

Rynek email marketingu w Polsce jest w fazie bardzo szybkiego wzrostu, a to oznacza, że coraz więcej firm będzie szukało profesjonalnego rozwiązania do prowadzenia dzialań email marketingowych. Nasi klienci, wśród których są również agencje marketingowe, już teraz polecają platformę GetResponse zaprzyjaźnionym firmom, z czego jesteśmy bardzo dumni. Do naszego międzynarodowego programu przyłączyło się już ponad 100,000 partnerów z całego świata. Wprowadzając polską wersję Programu Partnerskiego, chcemy zaproponować stałą, cykliczną 33% prowizję również polskim przedsiębiorcom. Jesteśmy przekonani, że to najlepsza oferta na rynku. - mówi Szymon Grabowski, prezes Implix, właściciela GetResponse.

Agencje marketingowe odpowiadające za email marketing swoich klientów mogą liczyć na atrakcyjne warunki współpracy.

Więcej informacji na temat Programu Partnerskiego GetResponse można znaleźć na stronie www.getresponse.pl/affiliate_program.html