Gratka Technologie kolejnym klientem GetResponse

GetResponse od września 2011 r. odpowiada za obsługę z zakresu email marketingu firmy Gratka Technologie.

GetResponse, największy w Polsce dostawca usług email marketingowych , prowadzi działania email marketingowe dla firmy Gratka Technologie , twórcy Webspiro - platformy umożliwiającej szybkie i samodzielne tworzenie serwisów internetowych.

Narzędzia oferowane przez GetResponse wzbogacą szeroki wachlarz funkcjonalności dostępnych w platformie Webspiro , umożliwiając jej klientom prowadzenie profesjonalnych i efektywnych kampanii email marketingowych.

GetResponse w ramach współpracy zajmie się kompleksowymi działaniami z zakresu email marketingu. Szczegóły współpracy będą doprecyzowane na bieżąco wraz z wdrażaniem poszczególnych etapów prowadzonych kampanii.

Gratka Technologie to już kolejna duża firma, która zaufała naszemu doświadczeniu i powierzyła nam prowadzenie kampanii email marketingowych od początku do końca - mówi Szymon Grabowski, prezes Implix , właściciel GetResponse.

Wśród firm i instytucji, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse, są już między innymi Meritum Bank, Big Star, Raiffeisen Insurance, PZPN, Intercontinental, Widzew Łódź, Cyfrowe.pl, Carrefour oraz Stowarzyszenie Marketingu Bezpośredniego.