Wiedza i Praktyka nowym klientem GetResponse

Do grona klientów GetResponse dołączyło jedno z największych wydawnictw B2B w Polsce - Wiedza i Praktyka.

Portfolio GetResponse, największego w Polsce dostawcy usług email marketingowych, powiększyło się o kolejnego klienta - Wiedzę i Praktykę - drugie co do wielkości wydawnictwo biznesowe w Polsce. WiP od 17 lat wspiera specjalistów, menedżerów oraz właścicieli firm i przedsiębiorstw w ich rozwoju zawodowym i biznesowym. WiP oferuje profesjonalne treści w wielu formach: poradniki, czasopisma, książki, ebooki, portale internetowe i aplikacje mobilne. Oferta wydawnictwa dostępna jest w sklepie internetowym FabrykaWiedzy.com.

Umowa z GetResponse obejmuje kompleksową obsługę Wiedzy i Praktyki w zakresie email marketingu, w tym m.in. regularną wysyłkę ponad 20 bezpłatnych newsleterów z profesjonalnymi poradami. Na tematyczne newslettery wydawnictwa Wiedza i Praktyka można się zapisać na stronie elettery.pl

Ponadto eksperci GetResponse będą również odpowiedzialni za wspieranie sprzedaży internetowej wydawnictwa, automatyzowanie procesów wysyłkowych oraz zarządzanie bazą odbiorców.

Wśród firm i marek, które powierzyły swoje działania email marketingowe GetResponse są m.in. Avon, Apart, Big Star, Carrefour, DPD, Intercontinental, Interia.pl, Marriott Warszawa, Pernod Ricard Polska czy AXA.