GetResponse poszerza zespół menadżerski. Natalia Paczóska nowym Brand Managerem GetResponse.

GetResponse poszerza zespół menadżerski.

Nowym Brand Managerem GetResponse została Natalia Paczóska.

Od marca stanowisko Brand Managera GetResponse, wiodącego dostawcy usług email marketingowych w Polsce i na świecie, objęła Natalia Paczóska.

Będzie ona odpowiadała za planowanie, prowadzenie i analizę promocyjnych oraz wizerunkowych działań marketingowych polskiej wersji GetResponse.

Natalia Paczóska związana jest z branżą marketingową od 9 lat. Swoje doświadczenie zdobywała m.in. w Stowarzyszeniu Marketingu Bezpośredniego na stanowisku Project Managera, gdzie odpowiadała za organizację wszystkich kluczowych imprez, szkoleń oraz konkursów Stowarzyszenia.

Przez ostatnie dwa lata Natalia pracowała na stanowisku Marketing Managera w SARE - firmie z branży email marketingowej - i była odpowiedzialna m.in. za planowanie i wdrażanie strategii marketingowej firmy, w tym promocji sprzedaży, pozyskiwania partnerów biznesowych oraz działań public relations.

"Jesteśmy bardzo podekscytowani dołączeniem Natalii do naszego zespołu" - mówi Szymon Grabowski, prezes Implix, właściciela GetResponse. - "Natalia ma duże doświadczenie w naszej branży na polskim rynku. Ma też doskonałe wyczucie naszego rodzimego marketingu i sprzedaży. Bardzo cieszymy się, że dołączyła do naszej firmy"

"W GetResponse czuć energię, kreatywność i zapał do pracy. Bardzo się cieszę, że mogłam dołączyć do zespołu. Mam nadzieję, że moje doświadczenie i zaangażowanie będą dobrym budulcem w rozwoju firmy" - mówi Natalia Paczóska, nowy Brand Manager GetResponse.