Czy mogę powstrzymać kogoś przed dołączeniem do webinaru
Chociaż nie możesz zablokować komuś możliwości dołączenia do twojego webinaru, możesz usunąć tę osobę z pokoju webinaru, gdy już do niego dołączy.
Jak usunąć uczestnika z webinaru?
Aby usunąć uczestnika z webinaru:
- Znajdź użytkownika w sekcji Uczestnicy po prawej stronie ekranu:

- Kliknij lewym przyciskiem myszy na imię uczestnika i wybierz opcję Wyloguj użytkownika, żeby usunąć go ze swojego webinaru:

Jeśli uczestnik ma link do dołączenia do webinaru, będzie mógł ponownie wejść do pokoju, chyba że organizator zdecyduje się zablokować pokój. Pokój można zablokować, klikając awatar organizatora w prawym górnym rogu, a następnie włączając przełącznik Zablokuj pokój:
