Czy mogę usunąć lub edytować linki do wypisu i zmiany danych widoczne na dole wiadomości?

Każda wiadomość wysłana z konta GetResponse zawiera linki do wypisu z listy i do zmiany danych, których nie można edytować ani usunąć.

Gdy subskrybent kliknie link do wypisu z listy, automatycznie zaktualizujemy listę mailingową, aby upewnić się, że dany subskrybent nie otrzyma żadnych dalszych mailingów dla tej listy lub wielu list. Gwarantuje to, że GetResponse i nasi klienci przestrzegają przepisów antyspamowych. Kliknięcie linku do zmiany danych daje możliwość zmiany adresu email lub pól dodatkowych.