1000 darmowych obrazów w nowej Fotogalerii GetResponse

GetResponse w porozumieniu z serwisem Istockphoto.com uruchomił Fotogalerię. Użytkownicy będą mogli wybierać spośród 1000 zdjęć, grafik oraz obrazów i dodawać je do swoich newsletterów bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

GetResponse, wiodący dostawca usług email marketingowych w Polsce i na świecie, udostępnił swoim użytkownikom darmową fotogalerię. Dzięki porozumieniu z serwisem istockphoto.com, będą oni mogli wybierać spośród 1000 wysokiej jakości, gotowych do użycia zdjęć i grafik z ponad 20 kategorii tematycznych.

Jedno zdjęcie warte jest tysiąc słów. Ta maksyma sprawdza się szczególnie w walce o uwagę odbiorcy w przepełnionych dzisiaj skrzynkach mailowych – stwierdza Szymon Grabowski, prezes Implix, właściciela GetResponse – Z badania przeprowadzonego przez GetResponse wynika, że wiadomości wysyłane w formacie HTML zwiększają wskaźnik otwarć o 59%. Dlatego postawnowiliśmy jeszcze bardziej uprościć proces tworzenia profesjonalnych newsletterów i uruchomiliśmy całkowicie darmową Fotogalerię GetResponse.

Wszystkie obrazy dostepne są bezpośrednio w serwisie GetResponse i użytkownicy mogą z nich korzystać bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

Dostęp do dużej ilości gotowych obrazów pozwala zaoszczędzić czas na szukanie poszczególnych grafik w internecie oraz zmniejszyć koszty przeznaczone na email marketing.

Oprócz 1000 obrazów użytkownicy GetResponse mogą również korzystać z ponad 300 gotowych szablonów wiadomości. Umożliwia im to tworzenie wielu kombinacji graficznych newsletterów oraz jeszcze łatwiej przyciągnąć uwagę odbiorców wiadomości.

Więcej informacji na temat darmowej Fotogalerii GetResponse można znaleźć na stronie: https://www.getresponse.pl/email-marketing/ funkcjonalnosci/darmowa-galeria-zdjec.html